banner359

Minikler yumurtadan civciv çıkardı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, ilkokul öğrencileri, kuluçka makinesiyle yumurtadan civciv çıkardı.Atatürk İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, fen dersini yaparak öğrendi. Okulda kuluçka makinesi ile civciv çıkarıldı. Öğrenciler,...

16 Mayıs 2017 Salı 12:48
Minikler yumurtadan civciv çıkardı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, ilkokul öğrencileri, kuluçka makinesiyle yumurtadan civciv çıkardı.

Atatürk İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, fen dersini yaparak öğrendi. Okulda kuluçka makinesi ile civciv çıkarıldı. Öğrenciler, kuluçka makinesine koydukları yumurtalardan civciv çıkması üzerine büyük sevinç yaşadı. Okul idarecileri, “Öğrenciler, bir canlının dünyaya gelme anını, yumurtadan çıkan civcivi izleyerek öğrendi. Tohumların (embriyo) uygun ortam oluşturulduğunda canlılık özelliği gösterdiğini fark ettiler. Okulda bir canlı yetiştirerek sorumluluk duygusu kazandılar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<