banner359

Miniklerden yardım seferberliği

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde öğrenciler ihtiyaç sahipleri için seferber oldu.TOKİ Orhangazi Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, “Yardım Et Mutlu Et” kampanyası çerçevesinde okul öğrencileri ve velilerini harekete geçirerek,...

03 Mart 2018 Cumartesi 11:26
Miniklerden yardım seferberliği

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde öğrenciler ihtiyaç sahipleri için seferber oldu.

TOKİ Orhangazi Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, “Yardım Et Mutlu Et” kampanyası çerçevesinde okul öğrencileri ve velilerini harekete geçirerek, 6-14 yaş öğrenciler için giysi ve ayakkabı toplama kampanyası düzenledi. Kampanya çerçevesinde toplanan onlarca koli çocuk eşyası, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Bitlis Jandarma Komutanlığına gönderildi.

Rehber öğretmeni Mustafa Aktan, “Öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda ihtiyacı olan öğrencilere yardım yapmaya karar verdik. Zor şartlarda eğitim gören uzak vilayetlerimizdeki kardeşlerine yardım etmek istemeleri bizi mutlu etti. Kulübümüz bu faaliyetin dışında da eğitim öğretim döneminde okulumuzda ihtiyacı olan birçok öğrenciye destek olduğu gibi yurt dışında ihtiyaç sahibi bir yetimin de eğitim giderlerini karşılayarak dünya barışına destek vermektedir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<