MS hastası genç kız şiirle ayağa kalktı

Bursa’da MS hastası genç kız, şiir aşkı sayesinde yürümeye başladı.

21 Mart 2018 Çarşamba 09:39
MS hastası genç kız şiirle ayağa kalktı

Bursa’da MS hastası genç kız, şiir aşkı sayesinde yürümeye başladı.

banner380

Afrin’de mücadele eden Mehmetçikler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şiirler yazan Hayriye Garip (32), 14 yaşında MS hastalığına yakalandı. Uzun süre tedavi gören Garip, 24 yaşında yürüyemez hale gelerek yatağa mahkum oldu. Şiir yazmaya kendini veren genç kız, şiir aşkı sayesinde 1 yılda yürümeye başladı.

Hayriye Garip, şu an tamamen sağlıklı bir şekilde yürüyemese de tek başına dışarıda gezecek kadar yürüyor. En son Afrin’de savaşan Mehmetçikler ve Erdoğan için şiir yazan Hayriye Garip, "Ben buradan bütün engelli ve hastalara sesleniyorum. Kimse kendini bırakmasın. Benim hayatım herkese ibret olsun. Kimse ben şunu ve bunu yapamıyorum demesin. Dertler bir şekilde aşılıyor. Benim yatağa mahkum olmaktan kurtulmamın en büyük sebebi şiire olan sevgim. Şiir yazmayı çok seviyorum. Benim gibi hastalar da pes etmesinler, mücadele etsinler. Kendilerine onlara güç verecek bir hobi edinsinler" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<