banner359

Muaneye Gelen Vatandaş şaşkın

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin gece saatlerinde kapatılan poliklinik kısımları hâlâ hizmet veremiyor. Binada oluşan çatlak nedeniyle kapatılan polikliniklere gelen hastalar, ana binadaki acil servise yönlendirildi.Haydarpaşa...

21 Ocak 2015 Çarşamba 10:26
Muaneye Gelen Vatandaş şaşkın
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin gece saatlerinde kapatılan poliklinik kısımları hâlâ hizmet veremiyor. Binada oluşan çatlak nedeniyle kapatılan polikliniklere gelen hastalar, ana binadaki acil servise yönlendirildi.
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin poliklinik kısmının duvarlarında meydana gelen çatlaklar nedeniyle bina hizmete kapatıldı. Binanın girişine güvenlik şeridi çekildi. Polikliniğe gelen hastalar ise görevlilerin yaptığı açıklamalarla ana binadaki acil servise yönlendirildi. Binanın durumundan haberi olmayan hastalar görevlilere tepki gösterdi. Binadaki güvenlik önlemi hala devam ederken, teknik ekiplerin de bina çevresinde inceleme yaptığı görüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<