banner359

Mudanya Belediyesi’nden kiracılarına zor gün desteği

MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ TÜRKYILMAZ, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN ALINAN TEDBİRLER GEREĞİ FAALİYETLERİ DURDURULAN İŞYERLERİNDEN KAPALI KALDIKLARI SÜRE BOYUNCA KİRA BEDELİ ALINMAYACAĞINI BELİRTEREK, “ZORLUKLARI KENETLENEREK HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ” DEDİ.

20 Mart 2020 Cuma 13:30
Mudanya Belediyesi’nden kiracılarına zor gün desteği

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler gereği faaliyetleri durdurulan işyerlerinden kapalı kaldıkları süre boyunca kira bedeli alınmayacağını belirterek, “Zorlukları kenetlenerek hep birlikte aşacağız” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge gereği kapanan işletmelere faaliyetlerinin durdurulduğu süre boyunca kira bedeli tahakkuk ettirilmeyeceğini duyurdu. Türkyılmaz, ayrıca bu işletmelerin kapalı kaldığı sürelerin de sözleşmeye ekleneceğini ifade etti. Koronavirüsle mücadelede ekonominin yavaşlaması sebebiyle zor durumda olan esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Türkyılmaz, “Zorlukları kenetlenerek hep birlikte aşacağız. Umarım aldığımız bu karar bir sürede de olsa esnafımızı rahatlatır” ifadelerini kullandı.

Mudanya Belediyesi Veterinerlik ile Park ve Bahçeler Birimi’nin temizlik ve dezenfekte çalışmaları ilçenin tamamında yaygınlaştırıldı. Elle temas edilen bütün yüzeyler, ATM’ler, durakların yanı sıra özel işletmelere temizlik ve dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<