banner359

Mudanya Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına servis hizmeti

MUDANYA BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS SALGINIYLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA DEVLET HASTANESİ’NİN SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN SERVİS HİZMETİNE BAŞLADI.

31 Mart 2020 Salı 18:29
Mudanya Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına servis hizmeti

Mudanya Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında Devlet Hastanesi’nin sağlık çalışanları için servis hizmetine başladı.

Mudanya Belediyesi, Devlet Hastanesi’nin sağlık çalışanları için servis hizmetine başladı. Belediyenin koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında tahsis edilen servis araçları hastane personeline, Arnavutköy limanından Güzelyalı Mahallesi’ne kadar olan güzergâhta, sabah ve akşam saatlerinde hizmet verecek. En büyük risk grubunda olmasına rağmen gecesini gündüzüne katarak Mudanyalıların sağlığı için çalışan sağlık emekçilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu salgın sebebiyle en riskli gruplardan birisi sağlık çalışanlarımız. Sağlık çalışanlarının iyi olması, bizlerin sağlığı için çok önemli. Doktorundan hemşiresine, hastane görevlisinden güvenliğine sağlık kurumlarında fedakârca çalışan, salgın hastalığa karşı mücadele eden bütün sağlık personeline şükran borçluyuz. Sağlık emekçilerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha hemşehrilerimizden mecbur olmadıkça sokağa çıkmamaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<