Mudanya Liman Başkanlığından organ bağışı

Mudanya Liman Başkalığı, Amatör Denizci Ve Kısa MesÂfe Telsiz Ehliyeti Almaya Gelenlere Organ Ve Doku Bağış Belgesi Düzenledi.

22 Ekim 2019 Salı 11:11
Mudanya Liman Başkanlığından organ bağışı

Mudanya Liman Başkalığı, amatör denizci ve kısa mesâfe telsiz ehliyeti almaya gelenlere organ ve doku bağış belgesi düzenledi.

banner380

İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda "Organ Bağışı Kalpten Gelen Bir Iyiliktir" sloganı ile Mudanya Liman Başkanlığı ile ortak bir çalışma başlatıldı. İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından amatör denizci belgesi ve kısa mesâfe telsiz belgesi alan vatandaşlara organ bağışının önemini anlattı. Gönüllü olanlara organ ve doku bağış kartları imzalatıldı.

Mudanya Liman Başkanı Veysel Yaşar, “Böylesine mühim bir konuda öncülük etmekten büyük mutluluk duyduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Belgelerini almaya gelen kursiyerlerimizin gösterdikleri ilgi bizleri ayrıca mutlu etti” diyerek, herkesi organ ve doku bağında bulunmaya çağırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<