Mudanya Özdilek’te Çanakkale sergisi

ÖZDİLEK MUDANYA AVM, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE MİSAFİRLERİNE BU ANLAMLI GÜNÜ DUYGULU BİR ŞEKİLDE YAŞATMAYI HEDEFLİYOR.

19 Mart 2020 Perşembe 13:47
Mudanya Özdilek’te Çanakkale sergisi

Özdilek Mudanya AVM, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle misafirlerine bu anlamlı günü duygulu bir şekilde yaşatmayı hedefliyor.

banner380

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Çanakkale Müzesi Sergisi Mudanyalılarla buluştu. Çanakkale Müzesi sergisinde savaş döneminden kalma mermiler, tüfekler, döneme ait eşyalar ve savaş topları cam fânuslar içinde sergileniyor. Ziyaretçilere döneme ait savaşın ve askerlerimizin fotoğrafları ile bir zaman yolculuğu imkânı sunuluyor. Çanakkale müzesini ziyaret edenlere, Çanakkale ruhunu hatırlatmak için, savaş sırasında askerlerin en önemli yiyeceği olan buğday aşı çorbası ikram ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<