Müslüman olan Arjantinli gelinin nikahını Başkan Dündar kıydı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Arjantinli gelin Ana Abril Carbajal ile Türk damat İsmail Sefa Akgün’ün nikahını kıydı.Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi, yabancı uyruklu vatandaşların nikah için seçtiği adres olmaya...

15 Kasım 2016 Salı 11:45
Müslüman olan Arjantinli gelinin nikahını Başkan Dündar kıydı
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Arjantinli gelin Ana Abril Carbajal ile Türk damat İsmail Sefa Akgün’ün nikahını kıydı.
Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi, yabancı uyruklu vatandaşların nikah için seçtiği adres olmaya devam ediyor. Her yıl yüzlerce yabancı gelin ve damadın dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadığı Merinos Nikah Dairesi, son olarak Arjantinli Ana Abril Carbajal ile İsmail Sefa Akgün’ün nikahına ev sahipliği yaptı. Genç çiftlerin nikahını ise Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı.
Amerika’nın New York şehrinde üniversite eğitimi sırasında tanışan Ana Abril Carbajal ile İsmail Sefa Akgün evlenmeye karar verdi. Müslüman olan Ana, Türkiye’ye ilk gelişinde de nikah masasına oturdu. Cübbesini giyerek Ana ve İsmail’in nikahını kıyan Başkan Mustafa Dündar, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Ailenin çok önemli bir kurum olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Aile ne kadar güçlü ise toplum da o kadar güçlü olur. Osmangazi Belediyesi olarak Bursa’da en fazla nikah kıyan belediyeyiz. Bu nikahlar arasında yabancı uyruklu vatandaşların sayısı da oldukça fazla” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<