banner359

Nilüfer’in geleceği için binlerce fidan dikecekler

Nilüfer Belediyesi’nin “Sen de Geleceğe Fidan Dik” sloganıyla düzenlediği ücretsiz fidan dağıtımı sona erdi. Yaklaşık 25 bin fidanın dağıtıldığı kampanyaya halk büyük ilgi gösterdi.Nilüfer Belediyesi’nin her yıl “Daha yeşil...

31 Ocak 2018 Çarşamba 16:08
Nilüfer’in geleceği için binlerce fidan dikecekler

Nilüfer Belediyesi’nin “Sen de Geleceğe Fidan Dik” sloganıyla düzenlediği ücretsiz fidan dağıtımı sona erdi. Yaklaşık 25 bin fidanın dağıtıldığı kampanyaya halk büyük ilgi gösterdi.

Nilüfer Belediyesi’nin her yıl “Daha yeşil bir Nilüfer için sen de geleceğe fidan dik” sloganıyla düzenlediği ücretsiz fidan dağıtım kampanyası 15 Ocak’ta başladı. İsteyen herkese limoni servi, ıhlamur, erguvan, leylandi ve oya fidanları verildi. Daha yeşil bir Nilüfer’e katkı koymak isteyen vatandaşlar kampanyaya büyük ilgi gösterdi. İsteyenler, Nilüfer Belediyesi Alaaddinbey hizmet binasında bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığından tutanak karşılığı ücretsiz fidanları alarak toprakla buluşturdu. Vatandaşların yanı sıra okullar ve bazı kamu kurumları da fidanlardan alarak binaların bahçesini yeşillendirdi. Talep üzerine fidanlar kısa sürede tükendi ve kampanya sona erdi.

2017 yılında 21 bin 767 fidan dağıttıklarını, 2018 yılında bunu daha da arttırdıklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kampanyaya ilgi gösteren yeşile sevdalı herkese teşekkür etti. Başkan Bozbey, dağıtılan fidanların yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğünce da bir miktar fidanın dikileceğini belirtti. Bozbey, “Böylece bu yıl yaklaşık 30 bin fidan Nilüfer’de toprakla buluşacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<