Offroad Aşkı Nikah Masasında Bitti

Artvin Offroad Spor Kulübü üyelerinden Zafer Sinir’in kız Kardeşi Seval Sinir hayatını, bir başka Artvin Offroad Spor Kulübü üyesi Ali Kakşah ile birleştirdi. Artvin Offroad Spor Kulübü üyelerinden Ali Kakşah, düzenlenen Offroad gezisi...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 19:19
Offroad Aşkı Nikah Masasında Bitti
Artvin Offroad Spor Kulübü üyelerinden Zafer Sinir’in kız Kardeşi Seval Sinir hayatını, bir başka Artvin Offroad Spor Kulübü üyesi Ali Kakşah ile birleştirdi.
Artvin Offroad Spor Kulübü üyelerinden Ali Kakşah, düzenlenen Offroad gezisi sırasında tanıştığı Seval Sinir’le evlilik kararı aldı. Tam bir Offroad aşkı yaşayan çiftin offroad tutkunu olması düğün törenlerine de yansıdı. Düğün töreni öncesi çekilen dış mekan fotoğraflarında gelin ve damadın fotoğrafında Offroad araçları da yer aldı. Gelin ve damat düğün araçlarında Offroad aracını seçti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<