banner359

Öğretmenin Başı "kediciklerle" Dertte

Rizeli bir öğretmen hakkında, kendisine ait IP üzerinden Adnan Oktar’ın kediciklerine mesaj atıldığı gerekçesiyle yasal işlem başlatıldı. Rize Turizm Meslek Lisesi’nde Başmüdür Yardımcısı olan aynı zaman Akpınar Köyü Spor Kulübü...

28 Ekim 2014 Salı 15:54
Öğretmenin Başı
Rizeli bir öğretmen hakkında, kendisine ait IP üzerinden Adnan Oktar’ın kediciklerine mesaj atıldığı gerekçesiyle yasal işlem başlatıldı.
Rize Turizm Meslek Lisesi’nde Başmüdür Yardımcısı olan aynı zaman Akpınar Köyü Spor Kulübü Başkanı olan Recer Özgür hakkında, kendisine ait IP üzerinden Adnan hoca olarak bilinen Aknan Oktar’ın televizyon programlarında görev alan ve kedicikler olarak adlandırılan bayanlara mesaj yazıldığı için yasal işlem başlatıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Özgür, "Bugün ifadem alınmak üzere karakoldan arandım. Neden ifademin alınmak istendiğini sorduğumda, Akpınar Köyü Spor Kulübü’nde kullanılan benim adıma kayıtlı IP üzerinden Adnan hocanın kediciklerine mesaj atıldığı, Adnan hocanın avukatlarının dava açtığı söylendi. İnternet abeniliğim kablosuz ve şifresizdir. Kulübümüze bağlı veya bağlı olmayan gençler bu hesabı kullanabilmektedir. Belki gençler kedicikler ile iletişim kurmak için, farklı görüşlerini bildirmek için mesaj atmış olabilirler. Hakaret ettiklerini zannetmiyorum. Ne yazıldığını bilmiyorum. Resmi tatil nedeni ile Perşembe günü ifade vermek üzere karakola gittiğimde ne yazıldığını da öğreneceğim. Ne yazıldığını bilmiyorum. Sadece arayan memurlar bana ait IP üzerinden kediciklere mesaj atıldığını söylediler" şeklinde konuştu.
Özgür, yaptığı açıklamada kediciklerin sporcuların ilgisini çekmiş olabileceğini ifade edip, "Sporcular estetik olanı sever. Güzel olanı sever. Adnan hocanın felsefi boyutu da sporcularımın ilgisini çekmiş olabilir. Kedicikler ilgilerini çekmiş olabilir. Bu gayet normaldir. Ama hakaret vari ve aşağılayıcı bir şey söylediklerine ihtimal vermiyorum" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<