banner359

Öğretmenler gününün en güzel sürprizi

Bursa’da geçtiğimiz yıl öğretmenler gününde sınıf öğretmenlerinin evinin önünde havai fişek patlatıp balon uçuran öğrenciler bu yılda öğretmeleri için yazdıkları şiire klip çekti.Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesinde bulunan...

24 Kasım 2018 Cumartesi 11:07
Öğretmenler gününün en güzel sürprizi

Bursa’da geçtiğimiz yıl öğretmenler gününde sınıf öğretmenlerinin evinin önünde havai fişek patlatıp balon uçuran öğrenciler bu yılda öğretmeleri için yazdıkları şiire klip çekti.

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesinde bulunan Hasanağa Toki Şehit Piyade Er Kadirçavuşoğlu İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Raziye Soydan’a 24 Kasım için özel bir şiir yazdı. Bu şiire bir de klip çeken öğrenciler, öğretmenlerine bu özel günde anlamlı bir hediye vererek, unutulmaz bir an yaşamalarını sağladı. Her bir öğrencinin bir mısrayı okumasıyla hazırlanan klipte, öğrenciler öğretmenlerine karşı olan sevgilerini dile getirdi. Öğrenciler geçtiğimiz yılda Raziye öğretmenin evinin önünde havai fişek patlatıp balon uçurmuşlardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<