banner359

Okan Bayülgen özür diledi

16 Kasım 2016 Çarşamba 09:55 2016-11-16 09:56:55
Okan Bayülgen özür diledi
 Altın Kelebek Ödül töreninde yaptığı konuşma ile çok tartışılan ve büyük tepki çeken Okan Bayülgen'den özür geldi.

Altın Kelebek Ödül töreninde yaptığı konuşma ile büyük tepki çeken gecenin sunucusu Okan Bayülgen Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuştu.
'KIRDIKLARIM VARSA ÖZÜR DİLERİM'
'Diriliş Ertuğrul' dizisine yaptığı yorumlarla gündeme gelen Okan Bayülgen, "“Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim” dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?
TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'a Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En iyi dizi' ödülü verilmişti. Ödül alanların tamamına ödülünün takdiminin ardından söz hakkı verilirken dizinin yapımcısı ve senaristi Bozdağ'a konuşma hakkı verilmemesi ve törenin sunuculuğunu yapan Okan Bayülgen'in özür yerine konuya alaycı yaklaşması sosyal medyada büyük tepkiye yol açmıştı.
Okan Bayülgen'in saygısızlığı
Gecenin sunucusu Okan Bayülgen'in de halkın oylarıyla birinci seçilen Diriliş Ertuğrul dizisi ile dalga geçen bir konuşma yapması birçok çevreden tepki almasına yol açmıştı.

Son Güncelleme: 16.11.2016 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<