banner359

Önce kız arkadaşını, sonra kendini bıçakladı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, bir genç, önce kız arkadaşını göğsünden, ardındansa kendini karnından bıçakladı. Yaralı gençler hastaneye kaldırıldı.Olay, Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. T.Ö. (17), kız arkadaşı Z.Y. (17)’yi...

07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:18
Önce kız arkadaşını, sonra kendini bıçakladı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, bir genç, önce kız arkadaşını göğsünden, ardındansa kendini karnından bıçakladı. Yaralı gençler hastaneye kaldırıldı.

Olay, Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. T.Ö. (17), kız arkadaşı Z.Y. (17)’yi bıçakla yaraladı. Sonra kendini karnından yaralayan zanlı olay yerinden kaçtı. 112 ekipleri tarafından Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Z.Y.’ye ilk müdahale burada yapıldı.

Emniyet ekipleri, zanlı T.Ö.’yü yaralı halde Şehit Etem Yaşar Okulu çevresinde buldu. 112 ekipleri tarafından zanlı da aynı hastaneye götürülerek ameliyata alındı. Göğüs bölgesinden yaralanan Z.Y, daha sonra Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Genç kızın durumu ciddiyetini korurken, zanlı T.Ö.’nün hayati riski bulunmuyor. Polis çevredeki kameraları incelemeye alırken, olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<