Ören Bayan’ın Eski Sahiplerine Son Görev

Beşiktaş’ta Özbekistan uyruklu hizmetçileri tarafından bıçaklanarak öldürülen Ören Bayan’ın eski sahibi ve eşi için Musevi Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Çift törenin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.Beşiktaş’ta...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:41
Ören Bayan’ın Eski Sahiplerine Son Görev
Beşiktaş’ta Özbekistan uyruklu hizmetçileri tarafından bıçaklanarak öldürülen Ören Bayan’ın eski sahibi ve eşi için Musevi Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Çift törenin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.
Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde Özbekistan uyruklu karı koca hizmetçileri tarafından bıçaklanarak öldürülen Ören Bayan’ın eski sahibi Musevi asıllı Jak Karako (77) ve eşi Georgia Karako (69) için Ulus’ta bulunan Aşkenaz Musevi Cemaati Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Aşkenaz Musevi Cemaati tarafından düzenlenen törene öldürülen çiftin oğlu İzzet Karako, Ali Koç, Haldun Üstünel, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, iş adamı Can Ateş ve tanınmış çok sayıda isim katıldı. Törenin düzenleneceği mezarlığa gelen çiftin oğulları İzzet Karako, arkadaşlarına sarılarak gözyaşı döktü. Hahambaşı İsak Haleva’nın yönettiği törenin ardından Karako çiftinin cenazeleri omuzlara alınarak defnedileceği yere götürüldü.
Törene katılan çittin yakınları, çok hazin bir ölüm olduğunu belirterek, “Çok üzücü. Hepimiz misafiriz ama Allah kimseye böyle bir ölüm vermesin” dedi.
Cenazeye katılan Galatasaray’ın eski başkanlarından Faruk Süren, “Çok elim vahim bir hadise. Bizim yakınımızda olması bizi daha çok etkiliyor. Oluyor bu cinayetler. Bizim gençlik arkadaşımızdı. Böyle bir son üzücü. Allah ailesine sabır versin. Sık sık görüşürdük. 2 gün önce görüştük. Yanında çalışanlarla ilgili o konuları konuşmuyorduk ama benim bildiğim kadarıyla problem yoktu” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<