Orkestrada sınav heyecanı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ORKESTRASI’NDA HAFTA SONU SINAV HEYECANI YAŞANIRKEN, 461 SANATÇI ADAYI BAŞARILI OLMAK İÇİN YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ.

21 Eylül 2020 Pazartesi 14:46
Orkestrada sınav heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası’nda hafta sonu sınav heyecanı yaşanırken, 461 sanatçı adayı başarılı olmak için yeteneklerini sergiledi.

banner380

Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri için gerçekleştirilen sınava, 4 yıllık konservatuvar eğitimi almak isteyen vatandaşlar katıldı. Sınava giren adaylar, usta sanatçıların karşısında müzikal yeteneklerini sergiledi. Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) yapılan sınavlarda sanatçı adaylarının işitme, ritim ve ezgi tekrarı kriterleri değerlendirildi. Sınav sonuçları 22 Eylül tarihinde orkestra.bursa.bel.tr adresinden duyurulacak

Sınavda başarılı olan adaylar 23-30 Eylül tarihleri arasında istenilen belgeler ile orkestra şube müdürlüğüne gelip öğrenci kayıtlarını tamamlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<