banner359

Örümcek kadınlar...

Bursa’da Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan Ulusal Tırmanış Yarışları başladı. Yaklaşık 250 sporcunun katıldığı yarışmalar nefes kesen görüntülere sahne oldu. Özellikle kadınlar performansıyla dikkat...

26 Kasım 2016 Cumartesi 15:14
Örümcek kadınlar...
Bursa’da Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan Ulusal Tırmanış Yarışları başladı. Yaklaşık 250 sporcunun katıldığı yarışmalar nefes kesen görüntülere sahne oldu. Özellikle kadınlar performansıyla dikkat çekerken, ortaya film sahnesi gibi kareler çıktı.
Nilüfer Belediyesi, Bursa’da yine önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Geçen yıl yerel anlamda düzenlenen Görükle Spor Parkı’ndaki tırmanış yarışları bu yıl ulusal boyuta taşındı. İki gün sürecek olan Nilüfer Belediyesi Ulusal Tırmanış Yarışları nefes kesen mücadelelerle başladı. İstanbul, Ankara, Manisa, İzmir, Kocaeli, Adana, Antalya, Samsun ve Malatya’dan yaklaşık 250 sporcunun yer aldığı yarışmalara milli ve Türkiye Şampiyonu olan sporcular da katıldı.
15 yaş üstü erkek ve kadın lider tırmanış disiplini kategorilerinde mücadele eden sporcular, zorlu parkurda zamanla da yarıştı. Türkiye Dağcılık Federasyonu Bursa Temsilciliği’nden hakem ve gözlemcilerin değerlendirmelerde bulunduğu yarışmalar yarın yapılacak final müsabakalarının ardından ödül töreniyle sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<