banner359

Osmangazi Belediyesi çöp evi temizledi

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesindeki bir çöp ev belediye tarafından temizlendi.Çevreye yaydığı kötü koku sebebiyle mahalle sakinlerinin şikayette bulunduğu Muradiye Mahallesi’ndeki eve giden Osmangazi Belediyesi temizlik ve zabıta ekipleri,...

27 Ocak 2017 Cuma 12:15
Osmangazi Belediyesi çöp evi temizledi

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesindeki bir çöp ev belediye tarafından temizlendi.

Çevreye yaydığı kötü koku sebebiyle mahalle sakinlerinin şikayette bulunduğu Muradiye Mahallesi’ndeki eve giden Osmangazi Belediyesi temizlik ve zabıta ekipleri, evin eski eşya ve çöplerle dolu olduğunu tespit etti. 70 yaşındaki Z.B’nin tek başına yaşadığı evi temizlemeye başlayan ekipler, evden bir kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri tarafından tamamen boşaltılan ev, ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Mahalle Muhtarı Vahide Kılıçkaya, “Z.B. teyze mahalle sakinlerinin sevdiği bir kişi. Ancak yaşlı olduğu ve tek başına yaşadığı için evini temizlemekte sıkıntı çekiyor. Maalesef eski eşyaları biriktirme gibi kötü bir huyu var. Sokaklardan çöp toplamıyor. Eskiyen eşyaları atmayıp biriktirdiği için evi çöp eve dönmüş durumda. Mahalle sakinleri biriken çöplerden ve yayılan kokudan dolayı büyük rahatsızlık duyuyor. Durumu Osmangazi Belediyesi’ne bildirdik. Belediye ekipleri evi boşaltarak tamamen temizledi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<