Ostim’den ’’patlama’’ Açıklaması

OSTİM Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, patlamanın yaşandığı Özpetek Sanayi Sitesi’nin OSTİM’de değil İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunduğunu açıkladı. OSTİM Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan...

27 Ekim 2014 Pazartesi 18:57
Ostim’den ’’patlama’’ Açıklaması
OSTİM Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, patlamanın yaşandığı Özpetek Sanayi Sitesi’nin OSTİM’de değil İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunduğunu açıkladı.
OSTİM Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ankara Ostim Özpetek Sanayi Sitesi’nde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Olay yerinde yaralılar var. Patlamanın oksijen gazı sıkışması sonucu yaşandığı belirliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi” şeklinde bir haber yer aldığı belirtilerek şöyle denildi:
“Söz konusu haberde geçen “Özpetek Sanayi Sitesi” İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ne bağlı bulunmaktadır.
Olayın meydana geldiği “Özpetek Sanayi Sitesi”nin Ostim Organize Sanayi Bölgesi ile bir bağlantısı bulunmamaktadır.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<