Otelcilerin Yüzü Güldü

Uludağ’da yağan yoğun kar yağışı otellerin doluluk oranını yüzde 90’a çıkardı. Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı Uludağ’da yoğun kar yağışı 3 gün daha devam edeceği bildirildi. Uludağ’da yoğun kar yağışı...

30 Aralık 2014 Salı 15:22
Otelcilerin Yüzü Güldü
Uludağ’da yağan yoğun kar yağışı otellerin doluluk oranını yüzde 90’a çıkardı. Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı Uludağ’da yoğun kar yağışı 3 gün daha devam edeceği bildirildi.
Uludağ’da yoğun kar yağışı otelcilerin yüzünü güldürdü. Tatilcilerin ve günübirlikçilerin akın ettiği Uludağ’da kar kalınlığı 70 santimetreye kadar yükseldi. Hava sıcaklığının -8 derece olduğu Uludağ yolunun kapanmaması için iş makineleri aralıksız karları küredi. Zincir yola çıkan araçlar, yolda ilerleyemeyince zincir takmak zorunda kaldı. Kar yağışının yoğun olması nedeniyle araçlar Uludağ yolunda ilerlemekte güçlük çekti. Öte yandan, Uludağ’a haber yapmak için çıkan gazeteciler, yolda aç kalan köpeklere ekmek verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<