banner359

Özbek: “Gençler değişimden yana”

BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, gençlerin değişimden yana olduğunu söyledi.Büyük Birlik Partisi (BBP) Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, seçim çalışmaları kapsamında bir grup gençle bir araya geldi. Özbek,...

21 Mart 2019 Perşembe 11:59
Özbek: “Gençler değişimden yana”

BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, gençlerin değişimden yana olduğunu söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, seçim çalışmaları kapsamında bir grup gençle bir araya geldi. Özbek, gençlerin sıkıntısını dinledi. Gençlerin de Yıldırım’da değişim istediğini söyleyen Özbek, gençlere iş garantili meslekî eğitim projesi hakkında bilgi vererek, “AB fonlarından alınan maddî destek ile ticaret ve sanayi odaları katkılarıyla ve belediyemizin iş birliği ile gençlerimiz mezun olduklarında işleri hazır olacak” dedi.

Bu projenin daha önce başka vilayetlerde uygulandığını ve netice alındığını kaydeden Özbek, “Neden biz yapmayalım” dedi.

Özbek, daha sonra meclis üyesi adayları Murat Çalışkan, Nusret Özer ve Vahdettin Yağcı ile beraber Vişne Caddesi’ndeki esnafların derdini dinleyerek, seçimi kazandıkları takdirde kısa vadede meselelerin çözüleceğini söyledi. Özbek, Yıldırım’da mutlaka bir değişimin şart olduğunu ifade ederek esnaf gezintilerine devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<