banner359

(Özel Haber) 145 Kiloluk Kabak Görenleri Şaşkına Çeviriyor...

Bursa’da bir pazar alanında satışa sunulan 145 kiloluk kabak görenleri hayrete düşürüyor.Merkez Nilüfer ilçesinde bir pazarcı esnafının satışa sunduğu 145 kiloluk dev kabak, pazarın ilgi odağı oldu. Vatandaşlar kabak ile fotoğraf çektirmekten...

26 Ekim 2015 Pazartesi 10:07
(Özel Haber) 145 Kiloluk Kabak Görenleri Şaşkına Çeviriyor...
Bursa’da bir pazar alanında satışa sunulan 145 kiloluk kabak görenleri hayrete düşürüyor.
Merkez Nilüfer ilçesinde bir pazarcı esnafının satışa sunduğu 145 kiloluk dev kabak, pazarın ilgi odağı oldu. Vatandaşlar kabak ile fotoğraf çektirmekten geri kalmazken, çocukların ise kabağın üzerine çıkıp poz vermesi dikkat çekti. Gözlerine inanamayanlar kabağa yaklaşarak gerçek olup olmadığını eliyle kontrol etti.
Dev kabağı görenlerin tezgahın başında uzun süre kaldığını belirten Azim Aksu, “Bu kabaklar Adapazarı Akyazı ilçesinden geliyor. Bu kabaklar Amerikan tohumu bal kabağıdır. Bunlar normalde yurtdışına gidiyor. Biz de "milletimiz görsün" diye buraya getirdik. Kabakların üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in isimleri var. Ben o kabakları onlara hediye edeceğim. Bu kabakları oteller veya büyük restoranlar süs amacı ile kullanmak için alıyor. Bu kabakların fiyatı 500 ile 750 lira arasında değişiyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<