banner359

(Özel Haber) Bu Gözlüğü Takan Ayakta Duramıyor

Bursa’daki bir fuarda girişimci tarafından standı açılan sanal gerçeklik uygulamasının gözlüklerini takan vatandaşlar kendilerini yerden yere attı. Gözlüğü takınca uçurumdan düşme hissi veren uygulamayı yere düşmeden sadece MHP Bursa...

25 Ekim 2015 Pazar 09:28 2015-10-25 11:58:23
(Özel Haber) Bu Gözlüğü Takan Ayakta Duramıyor
Bursa’daki bir fuarda girişimci tarafından standı açılan sanal gerçeklik uygulamasının gözlüklerini takan vatandaşlar kendilerini yerden yere attı. Gözlüğü takınca uçurumdan düşme hissi veren uygulamayı yere düşmeden sadece MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu tamamladı.
Bir Japon teknolojisi olan Virtual Reality uygulamasının gözlüklerini takan vatandaşlar, gerçek hayatta yüksekten düşüyormuş hissi yaşadıkları için kendilerini yerden yere attı. Vatandaşların uygulamayı denerken içine düştükleri komik anlar izleyenleri kahkahalara boğdu. Bu uygulamayı deneyen bir çok vatandaş kendini yerden yere atarken, MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu uygulamayı yere düşmeden başarıyla tamamladı.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Fevzi Zırhlıoğlu, BADEF’in organize ettiği Anadolu Yöresel Lezzetler Fuarını ziyaret etti. Yaptığı ziyarette vatandaşlarla buluşan Zırhlıoğlu, Soner Yurdagül isimli esnafın ricasını kırmayarak sanal gerçeklik uygulamasını denedi. Deneyen herkesin yere düştüğü uygulamayı başarılı bir şekilde tamamlayan Zırhlıoğlu, “Ülke olarak zor durumdayız. Ülkemizin tüm kesimleri zor durumda ülkemizin bir şahlanışa ihtiyacı var. Gelin 1 Kasım’da MHP’yi iktidarı taşıyın güçlü bir şekilde ülkemizi refah ve huzura kavuşturalım” dedi.

Son Güncelleme: 25.10.2015 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<