(Özel Haber) Bu Parkurda Yarışmak Yürek İster

Türkiye Trial Şampiyonası 6. Ayak Yarışları, Beykoz Off Road Spor Kulübü (BEYOFF) tarafından Intercity İstanbul Park offroad alanında düzenlendi. Zorlu hava şartlarında parkurları tamamlamak isteyen yarışmacılar, izleyenlerin yüreğini...

08 Aralık 2015 Salı 08:38
(Özel Haber) Bu Parkurda Yarışmak Yürek İster
Türkiye Trial Şampiyonası 6. Ayak Yarışları, Beykoz Off Road Spor Kulübü (BEYOFF) tarafından Intercity İstanbul Park offroad alanında düzenlendi. Zorlu hava şartlarında parkurları tamamlamak isteyen yarışmacılar, izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi.
Intercity İstanbul Park offroad alanında düzenlenen Türkiye Trial Şampiyonası 6. Ayak Yarışları nefesleri kesti. Zorlu parkurlar, sürücüler kadar izlemeye gelen vatandaşların da yüreğini ağzına getirdi. 48 sporcu ve 24 araçtan oluşan 12 takımdan sadece 5 takım parkuru tamamlayabildi. Adrenalin dolu parkurları tek tek aşmaya çalışan araçlar, girdikleri hendeklerde suya gömüldü.
Araçlarını engellerden geçirmek için çaba sarf eden sürücüler kadar copilotlar da ecel terleri döktü. Yağan yağmura ve çamur deryalarına aldırış etmeyen ekipler, araçlarını kurtarma telaşına düştü. Araçların zor ilerlediği parkurlarda copilotlar da çamurdan nasibini aldı. Kimi araçlar 2 teker üzerinde şahlanırken, bazı araçlar devrilmekten son anda kurtuldu. Yarışmanın sonunda parkurları başarı ile tamamlayan ekipler kupaların sahibi oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<