(Özel Haber) Bursa’da 9,05’te trafiği böyle durdurup Atatürk’ü andılar, o anlar havadan görüntülendi

Bursa’da yüzlerce vatandaş saatler 9.05’i gösterdiğinde trafikte araçlarını durdurup yolda bayrak açarak ölümünün 80, yılında Atatürk’ü andı. O anlar da havadan görüntülendi.Saatler 9.05’i gösterdiğinde Bursa İzmir karayolunda...

10 Kasım 2018 Cumartesi 10:56
(Özel Haber) Bursa’da 9,05’te trafiği böyle durdurup Atatürk’ü andılar, o anlar havadan görüntülendi

Bursa’da yüzlerce vatandaş saatler 9.05’i gösterdiğinde trafikte araçlarını durdurup yolda bayrak açarak ölümünün 80, yılında Atatürk’ü andı. O anlar da havadan görüntülendi.

banner380
Saatler 9.05’i gösterdiğinde Bursa İzmir karayolunda çift taraflı ilerleyen sürücüler araçlarını durdurarak saygı duruşuna geçti. Araç sürücülerine çevrede bulunan esnaf da yolda bayrak açarak destek verdi. Vatandaşlar saygı duruşuna katıldı. Bursa İzmir yolunun çift taraflı kapatılması drone ile havadan görüntülendi. Araç sürücüleri saygı duruşunun ardından hareket ederek yolu trafiğe açtı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<