banner359

(Özel Haber) Oyunu Sedye İle Kullandı

Bursa’da yürüme engelli bir kişi, akülü arabasıyla okula geldikten sonra sedyeye bindirilerek oyunu kullanacağı salona götürüldü.Merkez Yıldırım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde ikamet eden yürüme engelli Cevat Turgut (73), oğlu...

01 Kasım 2015 Pazar 12:33
(Özel Haber) Oyunu Sedye İle Kullandı
Bursa’da yürüme engelli bir kişi, akülü arabasıyla okula geldikten sonra sedyeye bindirilerek oyunu kullanacağı salona götürüldü.
Merkez Yıldırım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde ikamet eden yürüme engelli Cevat Turgut (73), oğlu Yusuf Turgut ile beraber oyunu kullanmak için akülü arabasına bindi. Evinin yaklaşık 500 metre ilerisindeki Naz Özdilek İlköğretim Okuluna giden Turgut, burada vatandaşlar tarafından sedyeye bindirildi. Çevredekilerin yardımıyla sedyeyle birinci kata çıkartılan Turgut, oyunu kullandı. Ardından tekrar sedyeyle aşağıya indirilen yaşlı adam, akülü arabasına bindirildi.
Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Turgut, “Oy kullanmamayı düşünmedim. Bir oy bir oydur. Yürüyemememin sebebini bilmiyorum. Doktorlarda teşhis koyamadı. Avrupa’dan ilaçta geldi ama fayda etmedi. Yaklaşık 3 senedir yürüyemiyorum. Ama 3 senede hep oy kullanmaya gittim. Oy kullanmaktan zevk duyuyorum” dedi.
Yusuf Turgut ise, “Babam bize oy atmaya getirirken, ‘Burası ümmetin son kalesi. Onun düşmemesi gerekiyor’ diye konuştu. Filistin’deki, Suriye’deki, Bosna’daki herkes Türkiye’deki seçimleri düşünüyor. Hayırlı olsun. Babamı, yukarıya çıkartmak illaki zor oluyor. Ama bunun olması gerekiyor. Hiç sıkıntı değil” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<