banner359

(Özel) Su altında kalan tarım arazileri havadan görüntülendi

Bursa Ve Balıkesir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Taşan Dereler Yüzlerce Dönüm Tarım Arazisini Sular Altında Bıraktı. Yağmur Sebebiyle Göle Dönen Tarlalar Havadan Görüntülendi.

19 Haziran 2019 Çarşamba 09:10
(Özel) Su altında kalan tarım arazileri havadan görüntülendi

Bursa ve Balıkesir’de şiddetli yağış nedeniyle taşan dereler yüzlerce dönüm tarım arazisini sular altında bıraktı. Yağmur sebebiyle göle dönen tarlalar havadan görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre Bursa’nın Karacabey ilçesinden doğarak Susurluk çayı ile birleşip Manyas gölüne dökülen Koca Dere şiddetli yağışlar sebebiyle taştı. Manyas gölüne döküldüğü çöküntü alandaki verimli tarım arazileri sular altında kaldı. Binlerce dönümlük tarım arazisi göle dönerken ilginç manzarada gökyüzünden drone ile görüntülendi. Bölgede zararın tespiti için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<