banner359

(Özel) Uludağ’da eksi 5 derece uzun eşek oynadılar

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ’a gelen tatilciler eksi 5 derecede uzun eşek ve kar topu oynadı. Bu manzarayı görenler gözlerine inanamadı.Hafta sonu tatilini Uludağ’da geçirmek isteyen vatandaşlar sezon açılmadığı için...

03 Aralık 2018 Pazartesi 09:14
(Özel) Uludağ’da eksi 5 derece uzun eşek oynadılar

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ’a gelen tatilciler eksi 5 derecede uzun eşek ve kar topu oynadı. Bu manzarayı görenler gözlerine inanamadı.

Hafta sonu tatilini Uludağ’da geçirmek isteyen vatandaşlar sezon açılmadığı için kendi yöntemleri ve oyunlarıyla eğlendi. Kayak sezonu açılmadığı için eğlenmek isteyen bir grup tatilci eksi 5 derecede uzun eşek ve kar topu oynayarak eğlendi. Oradan geçen vatandaşlar ise şaşkınlıkla onları izledi.

Sezon açılmadığı için kendi yöntemleri ile eğlendiklerini öne süren Umut Uçar," İzmir’den gezmeye geldik. Uludağ’a çıktık. Kar yağmış fakat burada sezon hala açılmadığı için bir aktivite bulamadık. Biz de kendi kendimiz bir aktivite bularak arkadaşlarla kar topu ve uzun eşek oynadık. Eğlencenin tadına varıyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<