Özkan’a AK gençlerden ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.Geçtiğimiz günlerde başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirleyen AK gençler, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti....

13 Şubat 2018 Salı 15:59
Özkan’a AK gençlerden ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirleyen AK gençler, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 1 yıldan bu yana sürdüren Yakup Can’ın ardından bayrağı teslim alan Adem Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Özkan’a konuk oldu. Gençler, Başkan Özkan’a çalışmalarında kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

banner380

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve AK Partili gençlere yeni görevlerinde başarı dileklerini sunan Ali Özkan, ülkedeki son dönemde dış güçler tarafından oynanan oyunlara karşı en önemli görevin, Türk gençliğine düştüğüne vurgu yaptı.

Tüm dünya mazlumlarının tek umudu olan Türk milletinin üzerinde 100 yıldır oynanan oyunların son dönemde bir bir boşa çıkarılmaya başlandığını anlatan Özkan, “Türk gençliği bu oyunları yerle bir edecek güce ulaşmıştır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<