banner359

Papa Ayasofya’yı Ezanla Gezdi

Papa Francis, Sultanahmet Camii ardından Ayasoyfa Müzesini ziyaret etti. Papa, okunan öğle ezanı eşliğinde Ayasofya Müzesini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Sabah saatlerinde geldiği İstanbul’da ilk olarak Sultanahmet Camii’ni ziyaret eden...

29 Kasım 2014 Cumartesi 12:45
Papa Ayasofya’yı Ezanla Gezdi
Papa Francis, Sultanahmet Camii ardından Ayasoyfa Müzesini ziyaret etti. Papa, okunan öğle ezanı eşliğinde Ayasofya Müzesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Sabah saatlerinde geldiği İstanbul’da ilk olarak Sultanahmet Camii’ni ziyaret eden Papa, buradan mütevazi aracına binerek Ayasofya’ya geçti. Ayasofya Müzesi Müdür Hayrullah Cengiz, Papa’ya müze hakkında bilgi verdi. Öğle ezanı eşliğinde müzeyi gezen Papa, daha sonra Ayasofya Özel Defterini imzaladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<