banner359

Papa Ayin Yönetti

Papa Francis, Harbiye’deki Saint Esprit Kilisesi’nde düzenlenen ayini yönetti. Ayinde katılımcılara seslenen Papa, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Harbiye Saint Esprit Kilisesi’nde düzenlenen ve Papa Francis’in yönettiği ayin, Hristiyan...

29 Kasım 2014 Cumartesi 17:28
Papa Ayin Yönetti
Papa Francis, Harbiye’deki Saint Esprit Kilisesi’nde düzenlenen ayini yönetti. Ayinde katılımcılara seslenen Papa, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Harbiye Saint Esprit Kilisesi’nde düzenlenen ve Papa Francis’in yönettiği ayin, Hristiyan cemaatinden büyük ilgi gördü. Ayinde 4 koro tarafından ilahiler seslendirilirken, zaman zaman Türkçe dualar da edildi. Ayine Fener Rum Patriği Bartholomeos da izleyici olarak katıldı. Ayinde katılımcılara hitap eden Papa, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<