banner359

Papa Vatikan Temsilciliğinde

İstanbul’u ziyaret eden Papa Francis, Sultanahmet Camii ve Ayasofya’yi ziyaretinin ardından Harbiye’deki Vatikan Temsilciliği’ne geldi. Sultanahmet Camii ve Ayasofya Müzesi’ni gezen Papa Francis, buradan Harbiye’deki Vatikan Temsilciliği’ne...

29 Kasım 2014 Cumartesi 12:53
Papa Vatikan Temsilciliğinde
İstanbul’u ziyaret eden Papa Francis, Sultanahmet Camii ve Ayasofya’yi ziyaretinin ardından Harbiye’deki Vatikan Temsilciliği’ne geldi.
Sultanahmet Camii ve Ayasofya Müzesi’ni gezen Papa Francis, buradan Harbiye’deki Vatikan Temsilciliği’ne geçti. Papa’nın konvoyunun geçtiği güzergahlarda alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Konvoyun geçişi sırasında Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılırken, çevik kuvvet ekiplerini de hazır bulunduğu görüldü.
Papa Francesco’nun burada öğle yemeğini yiyeceği ve ardından kilisedeki ayini yöneteceği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<