banner359

Paralel’e 20 ilde operasyon: 54 gözaltı kararı

Yasa dışı dinleme iddialarına yönelik olarak Ankara merkezli olarak başlatılan ’Paralel yapı’ operasyonunda 54 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından emniyetteki ’Paralel yapıya’...

25 Şubat 2015 Çarşamba 08:48
Paralel’e 20 ilde operasyon: 54 gözaltı kararı
Yasa dışı dinleme iddialarına yönelik olarak Ankara merkezli olarak başlatılan ’Paralel yapı’ operasyonunda 54 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından emniyetteki ’Paralel yapıya’ yönelik olarak yasa dışı dinleme iddiaları ile ilgili Ankara merkezli olarak 20 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. Haklarında gözaltı kararı olan zanlılar Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak Gazi Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Operasyon kapsamında 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<