banner359

Pastalar kanatlandı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tavus kuşu görünümlü pasta büyük ilgi gördü.Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bu yıl ikincisi tertiplenen yaş pasta süsleme yarışması ilgi gördü. Okulun konferans salonunda...

18 Nisan 2018 Çarşamba 12:05
Pastalar kanatlandı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tavus kuşu görünümlü pasta büyük ilgi gördü.

Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bu yıl ikincisi tertiplenen yaş pasta süsleme yarışması ilgi gördü. Okulun konferans salonunda yapılan yarışmada öğrenciler hünerlerini sergiledi. Yaş pasta süsleme yarışması renkli anlara sahne oldu. Yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Aşçılar Odası Başkanı Erol Aslan da katıldı. Okul Müdürü Bedrettin Katmer, öğrencilerin meslekleri yakından öğreneceği bu tür faaliyetlere son derece önem verdiklerini söyledi.

Yarışmaya 25 öğrenci katıldı. Birbirinden nefis pastaların sergilendiği yarışmada tavus kuşu şeklindeki pastasıyla Gamze Aslan birinci oldu. Yarışmanın birincisine tam altın, ikinci ve üçüncüye yarım altın ve dördüncüye çeyrek altın hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<