Petrol-İş’te Ersin Birgül’e güven oyu

PETROL-İŞ SENDİKASI BURSA ŞUBESİNİN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI. EYLÜL 2019’DAN BUYANA BURSA ŞUBESİ BAŞKANLIĞINI YÜRÜTEN ERSİN BİRGÜL, DELEGELERDEN GÜVENOYU ALARAK YENİ DÖNEMİN DE BAŞKANI SEÇİLDİ.

22 Eylül 2020 Salı 14:03
Petrol-İş’te Ersin Birgül’e güven oyu

Petrol-İş Sendikası Bursa Şubesinin genel kurul toplantısı yapıldı. Eylül 2019’dan bu yana şube başkanlığını yürüten Ersin Birgül, delegelerden güvenoyu alarak yeni dönemin de başkanı seçildi.

Petrol İş Sendikası Bursa Şubesinin Genel Kurul toplantısı, Petrol-İş Genel Başkanı Süleyman Akyüz ve genel merkez yönetiminin de iştirakiyle Bursa Almira Otel’de yapıldı. Kongrede, dönemin şube başkanı olan Erhan Yakışan’ın genel merkez yönetimine seçilmesinden sonra yerine şube başkanı olan Ersin Birgül yeniden başkan seçildi.

banner380

Birgül, Bursa Şubesi olarak 500 üyelerden, bugün 2 binin üzerinde üyeye ulaşmış güçlü bir sendika olduklarını ifade etti. Birgül, özellikle son dönemdeki pandemi sürecinde çalışanların haklarının yok olmaması için büyük mücadeleler verdiklerini ifade etti.

Petrol İş Bursa Şubesine Ersin Birgül yeniden başkan seçildi. Bursa Şube İdari Başkan Yardımcılığına Remzi Beloğlu, Şube Mali Başkan Yardımcısı Abdullah Şengüzel, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Kadir yeni ve Zeki Demir seçildi. Petrol İş Bursa Şubesinde Denetleme Kurulu üyeliklerine Mustafa Ar, Korkmaz Kardeş, Bekir Demir seçilirken, Disiplin Kurulu üyeliklerine Eyüp Esen, Mustafa Sevim, İbrahim Bektaş seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<