banner359

Ramazan ayının son cumasında Ulucami doldu taştı

Ramazan ayının son cuma günü Kadir Gecesi ile birleşince vatandaşlar camilere akın etti. Ramazan’ın son cumasını Ulucami’de kılmak isteyen Bursalılar içeriye sığmayınca avluda ve çarşı içinde namazlarını kıldı. Ramazan ayının...

31 Mayıs 2019 Cuma 14:17
Ramazan ayının son cumasında Ulucami doldu taştı

Ramazan ayının son cuma günü Kadir Gecesi ile birleşince vatandaşlar camilere akın etti. Ramazan’ın son cumasını Ulucami’de kılmak isteyen Bursalılar içeriye sığmayınca avluda ve çarşı içinde namazlarını kıldı.

Ramazan ayının son cuma namazında, Bursa’daki büyük camilerde yoğunluk yaşandı. Camilere sığmayan çok sayıda vatandaş, namazlarını cami avlularına hasır ve seccadelerini sererek kıldı. Ulucami’de namaz kılmak isteyen çok sayıda yerli turist ile Bursalı vatandaş daha ezanın okunmasına 1 saat varken camiyi doldurdu. Caminin içerisinde yer bulamayan vatandaşlar avlu ve Tarihi Hanlar ve Kapalıçarşı tarafındaki sokağa atılan kilimlerin üzerinde namazlarını kıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<