banner359

Rtük’ten ’hidayet Karaca’ Açıklaması

RTÜK Başkanı Davut Dursun, 14 Aralık operasyonu kapsamında Hidayet Karaca’nın tutuklanmasına ilişkin, “Sayın Karaca umarım serbest kalır. Yargı sürecinde olan ve henüz karar verilmeyen bir dava konusunda etkileme oluşturabilecek konuşmalar...

25 Aralık 2014 Perşembe 11:51
Rtük’ten ’hidayet Karaca’ Açıklaması
RTÜK Başkanı Davut Dursun, 14 Aralık operasyonu kapsamında Hidayet Karaca’nın tutuklanmasına ilişkin, “Sayın Karaca umarım serbest kalır. Yargı sürecinde olan ve henüz karar verilmeyen bir dava konusunda etkileme oluşturabilecek konuşmalar yayın ihlalidir” dedi.
RTÜK İletişim Merkezi Mobil Uygulama Lansmanı ve Radyo Eğilimleri Araştırması- 2014 Sonuç Toplantısı Bilkent Otel’de gerçekleşti. Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan RTÜK Başkanı Dursun, bir gazetecinin 14 Aralık operasyonu kapsamında Hidayet Karaca’nın tutuklanmasıyla ilgili sorduğu soruya, “Sayın Karaca umarım serbest kalır. Ne gerekçe ile tutuklandığı da açıklanmış değil. Her ne kadar televizyon kanalları bu konuda bir takım değerlendirmeler yapıyorlarsa da yargı sürecinde olan ve henüz karar verilmeyen bir dava konusunda etkileme oluşturabilecek konuşmalar yayın ihlalidir. Yasa açısından da yayın ihlalidir. Yargıya bırakmak lazım” değerlendirmesinde bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<