Saadet’te Saim Sakin güven tazeledi

Mudanya'da 7. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştiren Saadet Partisi'nde Uzun Yıllardır İlçe Başkanlığını Sürdüren Saim Sakin Güven Tazeledi.

02 Ekim 2019 Çarşamba 12:56
Saadet’te Saim Sakin güven tazeledi

Mudanya’da 7. olağan genel kurulunu gerçekleştiren Saadet Partisi’nde uzun yıllardır ilçe başkanlığını sürdüren Saim Sakin güven tazeledi.

banner380

Saadet Partisi (SP) Mudanya İlçe Başkanlığı’nın Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılan kongresine SP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, Teşkilat Başkanı Gökhan Gerçek ve çok sayıda partililerin yanı sıra Mudanya Belediye Başkan Vekili Servet Usta ile CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, İYİ Parti İlçe Başkanı Nuran Piliçer katıldı. Ali Osman Karahan’ın divan başkanlığındaki olağan genel kurulda faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibrâsından sonra siyasî konuşmalara geçildi.

Daha sonra yapılan tek listeli seçimde 64 delege oy kullandı. Oyların hepsini alan mevcut başkan Saim Sakin, 2 yıllığına daha yeni yönetim kurulu üyelere göreve seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<