banner359

Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, trafiği felç etti. İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, etkisini göstermeye devam ediyor. Yağış nedeniyle TEM ve E-5 karayollarında trafik yoğunluğu oluştu. Resmi tatilin...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:53
Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti
İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, trafiği felç etti.
İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, etkisini göstermeye devam ediyor. Yağış nedeniyle TEM ve E-5 karayollarında trafik yoğunluğu oluştu. Resmi tatilin ardından işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar yağış nedeniyle trafikte zor anlar yaşadı. E-5 Karayolu’na bağlanmaya çalışan sürücüler, yan yol ve ara sokaklarda uzun araç kuyruğu oluşturdu. E-5 Karayolu’nda uzun araç kuyruğu oluşurken, Edirne istikametinin açık olduğu görüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<