banner359

Şair sevenleriyle bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” programında şiirleri ile sevenlerini mutlu eden Şair Kahraman Tazeoğlu Masal Park’ta sahne aldı. Ramazan’ın özüne uygun şiirleri ile dinleyiciyi farklı...

26 Haziran 2015 Cuma 18:08
Şair sevenleriyle bir araya geldi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” programında şiirleri ile sevenlerini mutlu eden Şair Kahraman Tazeoğlu Masal Park’ta sahne aldı.
Ramazan’ın özüne uygun şiirleri ile dinleyiciyi farklı bir atmosfere götüren Tazeoğlu, kendisine bu imkanı veren herkese teşekkür etti. Gaziantep’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şair Tazeoğlu, serin bir yaz akşamında şiir okumanın ayrı bir hazzını yaşadığını kaydetti. Tazeoğlu, dinleyicilerin de böylesi bir ortamdan büyük keyif alacağını ifade etti.
Şiir dinletisi öncesinde, çocuklar için bir takım eğlenceler düzenlendi. Çocuklar, en çok sevdikleri kukla, Hacivat ve Karagöz gibi oyunlar ile eğlenceli bir akşam geçirdiler.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<