banner359

Sargın, portatif termali hizmete açtı

Bursa’nın İznik ilçesinde portatif terminal hizmete girdi.İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Kule Portatif Termal’in açılış kurdelesini kesti. Kilo vermek isteyenlere alternatif bir çözüm suna nano teknolojili kule portatif termal sisteminde...

11 Temmuz 2018 Çarşamba 17:49
Sargın, portatif termali hizmete açtı

Bursa’nın İznik ilçesinde portatif terminal hizmete girdi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Kule Portatif Termal’in açılış kurdelesini kesti. Kilo vermek isteyenlere alternatif bir çözüm suna nano teknolojili kule portatif termal sisteminde kızıl ötesi ısı ile oturduğunuz yerden kilo vermenin mümkün olduğu ileri sürülüyor. 65 derece ısı ile vücudun içerisine 8 santim girilerek 30 dakika içinde 500 gram ile bin 600 gram arasında terleyip vücuttaki yağların vücuttan atılması sağlanıyor. Ardından yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<