banner359

Şarkılı Türkülü Tehlikeli Yolculuk

Bursa’da, kasası eşya dolu kamyonun üzerinde tehlikeli şekilde yolculuk yaparken şarkı söyleyen 5 genç, görenleri hayretler içinde bıraktı.Kasası ev eşyası ile dolu kamyonun üzerinde can güvenlikleri olmadan yolculuk yapan 5 genç, görenlerin...

07 Aralık 2015 Pazartesi 11:26
Şarkılı Türkülü Tehlikeli Yolculuk
Bursa’da, kasası eşya dolu kamyonun üzerinde tehlikeli şekilde yolculuk yaparken şarkı söyleyen 5 genç, görenleri hayretler içinde bıraktı.
Kasası ev eşyası ile dolu kamyonun üzerinde can güvenlikleri olmadan yolculuk yapan 5 genç, görenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Ölüme meydan okuyan gençler, şarkı ve türkü söyleyerek yolculuk yaparken, kendilerini görüntüleyen habercilere el salladı. Bursa-Ankara yolunda seyreden kamyon, daha sonra ara sokaklara girerek gözden kayboldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<