banner359

Savaş alanına dönen yolda İstanbul yönü kapatıldı

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan sağanak yağış sonucu Kocaeli Eşme mevkiinde sel ve heyelan meydana geldi. Tahta palet ve ağaçlar sel sularıyla birlikte D-100 Karayolu’na akarken, 5 saattir trafiğe kapalı olan İstanbul istikametinde...

23 Haziran 2015 Salı 22:21
Savaş alanına dönen yolda İstanbul yönü kapatıldı
Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan sağanak yağış sonucu Kocaeli Eşme mevkiinde sel ve heyelan meydana geldi. Tahta palet ve ağaçlar sel sularıyla birlikte D-100 Karayolu’na akarken, 5 saattir trafiğe kapalı olan İstanbul istikametinde çalışmalar sürüyor.
Kocaeli’nde aniden bastıran sağanak yağış sonucu Eşme ilçesinde bulunan dere taşmasıyla birlikte sel ve heyelan meydana geldi. Eşme’de yol kenarında bulunan bir fabrikaya ait binlerce tahta palet ve ağaçlar sel sularına dayanamayarak D-100 Karayolu’na aktı. Tahta palet ve ağaç kökleriyle birlikte çamurun yola saçılması sonucu D-100 Karayolu savaş alanına döndü. Onlarca araç sel sularında sürüklenerek, tahta palet ve ağaçların altında kaldı. D-100 Karayolu Eşme mevkii İstanbul istikameti polis ekiplerince trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 5 saattir ulaşıma kapanan İstanbul istikametinde belediye ve karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<