Sazlıkların içi ölü balıklarla doldu

Bursa’nın İznik ilçesinde kaçak avlanan kişi veya kişiler, piyasaya süremediği İsrail sazanlarını günübirlik piknik alanında bulunan sazlıkların arasına döktü. İznik sahilinden kötü kokunun yayılmasından şüphelenen vatandaşlar,...

14 Mayıs 2019 Salı 11:37
Sazlıkların içi ölü balıklarla doldu

Bursa’nın İznik ilçesinde kaçak avlanan kişi veya kişiler, piyasaya süremediği İsrail sazanlarını günübirlik piknik alanında bulunan sazlıkların arasına döktü.

banner380

İznik sahilinden kötü kokunun yayılmasından şüphelenen vatandaşlar, durumu güvenlik ekiplerine bildirdi. Sazlıkların arasında kasa kasa İsrail sazanlarını gören esnaftan Bekir Uslu, "Kötü koku sebebiyle buraya gelen insanlar rahatsız. Manzara çok üzücü. Kasalar dolusu balığı buraya niye atıyorlar. Tahminimize göre bu balıklar kaçak avlandı. Av yasağı da olduğu için piyasaya süremedi. Yazık günah" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<