Sedat Peker Avukatının Mezarını Ziyaret Etti

Erkenekon soruşturması kapsamında tutuklu yargılandıktan sonra serbest kalan Sedat Peker, cezaevi döneminde avukatlığını yapan Adil Özdoğan’ı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan kabrini ziyaret etti. Kahramanmaraş’ta düzenlenen...

28 Kasım 2014 Cuma 19:01
Sedat Peker Avukatının Mezarını Ziyaret Etti
Erkenekon soruşturması kapsamında tutuklu yargılandıktan sonra serbest kalan Sedat Peker, cezaevi döneminde avukatlığını yapan Adil Özdoğan’ı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan kabrini ziyaret etti.
Kahramanmaraş’ta düzenlenen karşılama töreni sonrası Pazarcık ilçesine hareket eden Sedat Peker, Pazarcık Asri Mezarlığı’nda kabri bulunan Adil Özdoğan’ın mezarını ziyaret ederek, dua etti. Ziyaret sırasında konuşan Sedat Peker, "Bazı insanlar benim hakkımda diyorlarmış ki ’Onun geçmişi karanlık. Karanlık geçmişi olan adam’ diyorlarmış. Koltuk sevdalıları, menfaatperestler bana baktıkları zaman geçmişimde karanlık bir bölüm görebilirler. Ama dava adamları, yiğitler, onurlu insanlar benim geçmişime baktıklarında görebilecekleri tek şey kendini, geleceğini feda etme, onur, şeref, haysiyet adına bedel ödemedir. Bunun haricinde yüce Allah’a şükürler olsun ki geçmişimizde görebilecekleri hiçbir şey yoktur" dedi. Öte yandan Peker, kendisine gösterilen yoğun ilgi gösterenlerle fotoğraf çektirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<