banner359

Şehit babasından yürek yakan sözler

İstanbul’daki hain saldırıda şehit düşen Hüseyin Akyüz’ün naaşı Bursa’daki evinden gözyaşları ve dualar eşliğinde cenaze namazının kılınacağı camiye götürüldü. Şehit babası Nizam Akyüz oğlunun fotoğrafına sarılarak,...

12 Aralık 2016 Pazartesi 12:55
Şehit babasından yürek yakan sözler
İstanbul’daki hain saldırıda şehit düşen Hüseyin Akyüz’ün naaşı Bursa’daki evinden gözyaşları ve dualar eşliğinde cenaze namazının kılınacağı camiye götürüldü. Şehit babası Nizam Akyüz oğlunun fotoğrafına sarılarak, “Şehidim, hakkını helal et bize. Onun hakkı var bizde. Ben de hakkımı helal ettim” dedi.
Önceki gün Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena Stadyumu’nda görevli çevik kuvvet ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Hüseyin Akyüz’ün Bursa’daki baba ocağında büyük üzüntü hakim. Şehit Akyüz’ün naaşı öğle saatlerinde baba ocağına getirildi. Komşuları ve yakınları mahalleye akın ederken, oğlunun fotoğrafına sarılan baba Nizam Akyüz, “Şehidim hakkını helal et bize. Onun hakkı var bizde. Ben de hakkımı helal ettim” dedi.
Şehidin naaşı duaların ardından helallik alınarak cenaze namazının kılınacağı Mihraplı Camii’ne götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<