banner359

Şehitlere Bursa’da gıyabi cenaze namazı

Memur-Sen ve Gönüllü Kuruluşlar Platformu öncülüğünde İstanbul’daki hain saldırıda şehit olanlar için Bursa Ulu Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.Vatandaşların ilgi gösterdiği gıyabi cenaze namazına Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi...

12 Aralık 2016 Pazartesi 18:21
Şehitlere Bursa’da gıyabi cenaze namazı
Memur-Sen ve Gönüllü Kuruluşlar Platformu öncülüğünde İstanbul’daki hain saldırıda şehit olanlar için Bursa Ulu Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.
Vatandaşların ilgi gösterdiği gıyabi cenaze namazına Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, Gönüllü Kuruluşlar Platformu Başkanı Burhan Sayılgan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cüneyt Karlık, iş ve siyaset dünyası ile sivil toplum temsilcileri katıldı. Şehitlerin ruhları için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası terör tel’in edildi.
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, son rakamlara göre 44 vatan evladının şehit olduğu ve 162 kişinin yaralandığı hain bombalı saldırıyı Bursa olarak lanetlediklerini ifade ederek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, başta emniyet teşkilatımız olmak üzere milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz. Kan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan karanlık mihrakların bu saldırısı, umutsuz olduklarını açık bir şekilde göstermektedir. Huzur ve istikrar bozulmak istenmekte, sosyal ve ekonomik iyileşmeler sabote edilmeye çalışılmaktadır” diye konuştu.
Emperyalist güçlerin milli varlığı tarihten silmek olduğunun altını çizen Şeker, “Uluslar üstü emperyalist odakların tetikçiliğini yapan, sivil, asker, kadın, yaşlı ve çocuk demeden insanımızı öldüren insanlıktan çıkmış güruh, milletimizin feraseti, basireti ve dirayeti karşısında yok olup gidecektir. Kardeşlik duygularıyla güçlenen bir millet olarak aramızda yılgınlık, nefret, güvensizlik oluşturarak, her alanda yaptığımız hamleleri önlemenin yanında, terör saldırılarını taktik olarak kullanan küresel haçlı-siyonist ittifakının asıl amacı milli varlığımızı tarihten silmektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<