Şelalede nikah kıydılar

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan YENDAK (Yenişehir Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği) üyesi iki genç nikahlarını ilk tanıştıkları Yarhisar Şelalesinde kıydılar.Rukiye Candan ve Melihşah Özbek isimli gençler YANDAK’a üye olduktan...

28 Ağustos 2016 Pazar 15:15
Şelalede nikah kıydılar
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan YENDAK (Yenişehir Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği) üyesi iki genç nikahlarını ilk tanıştıkları Yarhisar Şelalesinde kıydılar.
Rukiye Candan ve Melihşah Özbek isimli gençler YANDAK’a üye olduktan sonra bir dağ yürüyüşü için geldikleri Yarhisar şelalesinde tanıştılar. Arkadaşlıklarını ilerleten gençler, kısa süre önce nişanlanarak evliliğe ilk adımı attılar. Gençler daha korna nikahlarını da ilk tanıştıkları Yarhisar Şelalesinde kıyma kararı aldılar.
Gelin Rukiye Candan, bu kararlarını aile büyüklerine de danıştıklarını ve olumlu yanıt aldıklarını belirterek, ‘Konuyu Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e açtığımızda sağ olsun kendisi nikaha gelebileceğini belirtti. Doğa tutkunu tüm arkadaşlarımızı da nikahımıza davet ettik. Bizim unutamayacağımız bir anımız oldu. Doğa tutkunuyduk ve nikahımızı da doğada kıydırdık’ dedi.
Damat Melihşah Özbek’de, doğa aşığı olduğunu belirterek, ‘YENDAK’a üye olduktan sonra hayatım değişti. Hayatımın eşini burada tanıdım ve böyle bir nikah kararlaştırdık. Bizleri kırmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.
Nikahı kıyan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’te,. Göreve geldiğinden bu yana yüzlerce nikah kıydığını belirterek, ‘Ancak ilk defa böyle bir nikah kıydım. Bölgemizin tanıtımı açısından son derece yararlı işler yapan YENDAK yine bir ilki gerçekleştirdi. Kendilerini ve genç çifti kutluyorum. Kendilerine bir ömür mutluluk diliyorum’ dedi.
Nikah şekeri yerine közde kavrulmuş mısır ikram ettiler
Genç çiftin nikahından sonra gelen konuklara nikah şekeri yerine közde kavrulmuş mısır ikramında bulunan YENDAK Başkanı Metin Sakarya’da, ‘Bu iki gencimiz böyle bir düşünceleri olduğunu bana söylediklerinde çok mutlu oldum. Madem nikah doğada oldu. Bizlerde nikah şekeri yerine közde mısır kavurduk ve konuklara ikram ettik’ dedi.
Genç çiftin nikah şehitliklerini ise Özlem Pişkin ve Ebru Evin yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<