banner359

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tedavi gördüğü GATA’da hayata gözlerini yuman Şair Bekir Sıtkı Erdoğan (88), son yolculuğuna uğurlandı.Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesinde tedavi gören Erdoğan, dün hayata gözlerini yummuştu. Erdoğanikindi namazını...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 19:32
Son Yolculuğuna Uğurlandı
Tedavi gördüğü GATA’da hayata gözlerini yuman Şair Bekir Sıtkı Erdoğan (88), son yolculuğuna uğurlandı.
Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesinde tedavi gören Erdoğan, dün hayata gözlerini yummuştu. Erdoğan
ikindi namazını müteakiben Selimiye Camisinde kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde kızı Sahil Dural ve torunu Alper Erdoğan taziyeleri kabul etti. Çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan torun Alper Erdoğan, “Türkiye olarak milli bir şairimizi kaybettik. Hepimizin başı sağolsun” dedi.
Ünlü şairin cenazesi sevenleri ve yakınlarından helallik alınmasının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Karaman’a gönderildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<